Werkwijze

Het offerte traject:

U vraagt bij ons een offerte aan. Op basis van uw informatie maken wij een prijs. Als er geen noemenswaardige bijzonderheden in de tuin zijn, is het niet benodigd dat wij van te voren te tuin komen bekijken.

Planning:

Op het moment dat wij een overeenkomst hebben kunnen bereiken over de te plaatsen schutting, word u ingepland. U dient uw tuin op de afgesproken datum en tijd bouwrijp te hebben, mits anders overeengekomen.

Uitzetten van de schutting:

Als de dag daar is dat uw schutting geplaatst word, beginnen wij samen met u om de lijn en de hoogte te bepalen van de te plaatsen schutting. Het is belangrijk dat u aanwezig bent, omdat de plaats en de hoogte van de te plaatsen schutting soms onduidelijk kunnen zijn.

Plaatsing:

Op het moment dat het eerste gat is uitgemeten graven wij een gat van ongeveer 75 cm onder het maaiveld. De onderplaat wordt waterpas gelegd en het gat word nogmaals gemeten. Nu kan de betonnen paal van ongeveer 75 kg in het gat in de grond. Als deze nauwkeurig waterpas is gesteld word het volgende gat gegraven. D.m.v een slijptol maken wij de onderplaten eventueel op maat. Als alle palen zijn geplaatst en de eventuele kozijnen t.b.v de poort, dan kunnen de schermen erin!
De schermen worden aan het rvs bevestigings materiaal vast geschroeft, en de passtukken worden op maat gezaagd. Vervolgens worden de eventuele koplatten en poorten afgemonteerd.

 

 

Stellen:

Als de schutting helemaal staat, stellen wij deze waterpas.

Eindresultaat!

Uw domein is degelijk afgeschermd!!!